Na rynku jest wiele piekarni i firm, kt贸re zajmuj膮 wypiekaniem gotowych spod贸w do pizzy, ale s膮 to takie polskie pizze, wykonane z polskiej maki i z pizza maj膮 wsp贸ln膮 tylko nazw臋. Nie s膮 to z艂e produkty, lecz daleko im do prawdziwej w艂oskiej pizzy.
Czy nasza pizza jest dobra? Na pewno spe艂nione s膮 podstawowe zasady robienia dobrej w艂oskiej pizzy. Ciasto le偶akuje ponad 24 godziny, a pizza jest wykonana z w艂oskich m膮k i wypieczona w piecu do pizzy. Nast臋pnie zapakowana jest w worki w atmosferze modyfikowanej co daje mo偶liwo艣膰 przechowywania a偶 21 dni w lod贸wce. Czy to jest dobra pizza? Je艣li szukasz gotowego spodu, kt贸ry b臋dzie prawie taki sam po przygotowaniu jak tradycyjna w艂oska pizza to nasze spody s膮 najlepsze.